Kukába bújt egy férfi a rendőrök elől

Debrecen – A debreceni férfi betörte a lépcsőház ablakát, kidobott egy virágcserepet a folyosóról, majd szidalmazta a vele szemben intézkedő rendőröket.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2016. március 6-án 16 óra 15 perc körül egy férfi megjelent volt élettársa debreceni lakásánál, ahol kiabálni kezdett a folyosón, és agresszívan viselkedett. A férfi vita közben többször belerúgott a lépcsőház ajtajába, majd betörte az egyik ablakot, valamint az első emeleti folyosóról ledobott az udvarra egy virágládát. A gyanúsított ezután leszaladt a földszintre.

Az esetről történt bejelentést követően a rendőrök a helyszínre mentek, ahol a földszinti kukában elbújva megtalálták, és igazoltatták a 35 éves agresszív férfit, aki az intézkedés során szidalmazta az egyenruhásokat, velük szemben többször a becsület csorbítására alkalmas kifejezéseket használt. A járőrök a helyi lakost elfogták és bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A 35 éves S. Györggyel szemben a Debreceni Rendőrkapitányság garázdaság vétség és becsületsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – szabadlábon hagyása mellett – folytatja a nyomozást.

– police.hu –


Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 9 személyt fogott el, akik közül 8 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A rendőrök 30 személyt állítottak elő, köztük 19 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 14 esetben történt.

hirdetés