Krumplit és hagymát lopott a böszörményi férfi

Hajdúböszörmény – A rendőrök bíróság elé állítással fejezték be a nyomozást, azzal a 45 éves férfival szemben, aki egy helyi üzlet udvaráról zöldségeket tulajdonított el.

Egy férfi tett feljelentést a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányságon 2016. május 19-én arról, hogy ismeretlen személy a tulajdonában lévő üzlet udvarára bemászott és onnan zöldségeket tulajdonított el. A rendőrök a helyszínre mentek és megállapították, hogy B. Sándor 2016. május 14-én az üzlet udvarára bemászott és onnan négy zsák burgonyát eltulajdonított. A 45 éves férfi 2016. május 18-án ismét bement az üzlet udvarára és onnan nyolc zsák vöröshagymát is ellopott. A helyi lakost a nyomozók a feljelentést követő két órán belül elfogták és előállították a városi rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, majd bűnügyi őrizetbe vették. B. Sándor a bűncselekmény elkövetését elismerte.

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsított ellen lopás megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást 2016. május 20-án befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal a járási ügyészség részére megküldte.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –

Címkék: ,