Kreatív programokkal készülnek a Campusra

Akt.:
Kreatív programokkal készülnek a Campusra
© Fotó: Derencsényi István
Debrecen – Közösségi burkolatfestő akcióval indult az Európa Kulturális Fővárosa Debrecen 2023 Programiroda fesztiváli programkínálata szerdán.

A programiroda munkatársai a villamosmegállótól egészen a Campus főbejáratáig színes nyilakat festettek az útburkolatra, ezzel segítik a résztvevőket, hogy könnyebben megtalálják az Ady Endre útra áthelyezett bejáratot.

A Tankcsapda is festett

– Fontosnak tartjuk, hogy egy kulturális esemény könnyen megközelíthető legyen a kultúrafogyasztók számára. Az utolsó néhány jelet ráadásul a Tankcsapdával közösen festhettük fel. Úgy gondolom, az együttes a város egyik szimbolikus márkája, így nagyon örültünk, hogy elvállalták – fejtette ki Porkoláb Gyöngyi, az EKF operatív igazgatója.

Hozzátette, a Campus az egyik legdinamikusabban fejlődő fesztiválja Debrecennek, csak az elmúlt négy évben 20 ezerrel nőtt a látogatottság. Európa számára ugyancsak fontos, hogy a zenei nyári fesztiválok is felkerüljenek a kontinens térképére. Az EKF a burkolatfestés mellett a hét folyamán számos programot kínál a fesztiválozóknak.

bu2Fotó: Derencsényi István

Lesz óriásjenga-bajnokság, utcazene, kreatív workshop, ahol fesztiválékszereket is lehet készíteni. Emellett készülnek egy kvízzel is, amelyet a későbbiekben szeretnének felhasználni az Európa Kulturális Fővárosa pályázatban is.

BR


Fotó: Molnár Péter
Debrecen - Ahogy már megszokhatták, idén is rengeteg fotóval, videóval, élő hangulatjelentéssel, interjúval és beszámolóval jelentkeztünk a debreceni Campus Fesztiválról. A buli négy napon keresztül tartott a Nagyerdőn. [liveticker name="campus-fesztival-2018"]

Debrecen - Közösségi burkolatfestő akcióval július 18-án 12.00 órakor elstartol a Debrecen2023 Programiroda fesztiváli programkínálata. Ezt követően óriás jengával, Debrecen2023-tetoválással, utcazenével, fesztiválékszerek workshopjával és számos izgalmas, kreatív programmal várja az Európa Kultu...