Helyi közélet

2015.07.22. 10:05

Az Agóra Tudományos Élményudvar is várja a fesztiválozókat

Debrecen - Az Agóra Tudományos Élményközpont a fesztiválozókat is szeretné meggyőzni arról, hogy a tudomány lehet izgalmas, lenyűgöző, élményekkel teli és szórakoztató.

Debrecen - Az Agóra Tudományos Élményközpont a fesztiválozókat is szeretné meggyőzni arról, hogy a tudomány lehet izgalmas, lenyűgöző, élményekkel teli és szórakoztató. Július 24-én és 25-én 15 és 21 óra között várjuk az érdeklődőket a Campus Fesztiválon, a Nagyerdei Stadion első emeletén kialakított speciális bázisunkon. Az Agóra Tudományos Élményudvarban lesz hajmeresztő villám show és tűztornádó, láthatnak meglepő és vicces kémiai kísérleteket a látogatók, kipróbálhatják különleges interaktív játékainkat és részt vehetnek egy izgalmas szabadulós logikai csapatjátékban is. A kisebbeknek ajánljuk a Kreatív tudomány elnevezésű foglalkozásainkat, ahol a gyerekek és a fiatalok játékos feladatokon keresztül ismerkedhetnek meg a természettudományos jelenségekkel.

Az Agóra kiemelt szakmai partnereként az NI Hungary Kft. is csatlakozik pénteken a programhoz. Olyan bemutatókkal szórakoztatják a fesztiválozókat, amelyek kapcsolódnak a koncertek hang- és fényjelenségeihez, lehetővé teszik azok hátterének könnyed megértését is.

Szeretettel várunk mindenkit pénteken és szombaton a Campus Fesztiválon, az Agóra Tudományos Élményudvarban!

- Vágó Mercédesz -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában