Közúti balesetek és hatalmas lángok Hajdú-Biharban

Akt.:
Közúti balesetek és hatalmas lángok Hajdú-Biharban
© Fotó: katasztrófavédelem
Hajdú-Bihar – Hajdúbagoson két személygépkocsi ütközött össze kedden este. A baleset hat embert érintett, akik közül egy gyermek megsérült. Később Létavértes és Monostorpályi között egy személygépkocsi fának ütközött, ott a sofőrt kellett kiszabadítani a roncsból. Katasztrófavédelmi hírek.

Tegnap reggel Bojton, a Kossuth Lajos utca végén egy kisteherautó kigyulladt. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók két vízsugárral eloltották a lángoló autót. Személyi sérülés nem történt, de nagyobb anyagi kár keletkezett.

kv3

Fotó: katasztrófavédelem

Kedden több helyre vonultak a debreceni hivatásos tűzoltók lehasadt faágakhoz. A Balogh Mihály utcában húsz méteres fa ága hasadt le, amelyet a tűzoltók kihúzós létrán át motoros láncfűrésszel eltávolítottak. Anyagi kár keletkezett a telefonszolgáltató vezetékeiben és oszlopaiban. A Görgey utcában egy nagy fa ága három parkoló autóra esett. A helyi tűzoltók levették az ágat, az autókban anyagi kár keletkezett.

kv4

Fotó: katasztrófavédelem

A Pajzsika utcában fa épületre dőlt, amelyet a tűzoltók gépezetes tolólétrán keresztül, motoros láncfűrésszel kivágtak.

Tegnap délután Komádi és Zsadány között gaz égett foltokban két kilométer hosszan. A tűz veszélyeztette a közúti forgalmat és a kukoricát. A komádi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal eloltották a tüzet.

Hajdúbagoson, a Sárándi úton két személygépkocsi ütközött össze kedden este. A debreceni hivatásos tűzoltók áramtalanítás után a járműveket átvizsgálták. A baleset hat embert érintett, akik közül egy gyermek megsérült, őt a mentők kórházba szállították.

Kétszáz négyzetméteren elszáradt kerti hulladék égett tegnap este Bakonszegen, a Kossuth utcában. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók három vízsugárral oltották el a tüzet.

Kedden este Létavértes és Monostorpályi között egy személygépkocsi fának ütközött. A létavértesi és a debreceni tűzoltók érkeztek ki a balesethez. Az autó vezetőjét ki kellett szabadítaniuk a roncsból. A tűzoltók feszítő-vágó berendezéssel dolgoztak. A sérültet a mentőszolgálat kórházba szállította.

Tegnap este egy tizenöt négyzetméteres téglafalazatú hétvégi ház égett teljes terjedelmében a debreceni Dombos tanyán.

kv

Fotó: katasztrófavédelem

A megyeszékhely hivatásos tűzoltói egy vízsugárral eloltották a tüzet, ezután a Hajdú-Bihar megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat tűzeseti helyszíni szemlét tartott. A tűz keletkezési okát vizsgálják. Az eset során senki sem sérült meg, de nagyobb anyagi kár keletkezett.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Fotó: katasztrófavédelem
Debrecen - Kedd este egy tizenöt négyzetméteres téglafalazatú hétvégi ház égett teljes terjedelmében a debreceni Dombos tanyán. Fotó: katasztrófavédelem A megyeszékhely hivatásos tűzoltói egy vízsugárral eloltották a tüzet, ezután a Hajdú-Bihar megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat tűzese...A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés