Közös villamosozást és nagyerdei pikniket szerveznek a debreceni hordozós anyukák

Közös villamosozást és nagyerdei pikniket szerveznek a debreceni hordozós anyukák
© Fotó: Magánarchívum
Debrecen – Kisbabás anyukáknak kihagyhatatlan program a május 11-i közös hordozós és babakocsis villamosozás, illetve az eseményt záró nagyerdei piknik.

Az Európai Hordozós Hét jegyében a Debreceni Hordozós Klub egy villamosozással egybekötött pikniket szervez május 11-én csütörtökön délelőtt. A Hordozz Velünk Szabadon elnevezésű rendezvény célja a hordozás népszerűsítése, és a debreceni anyukák közösségének építése. Nemcsak hordozós anya-baba párosokat várnak: babakocsival érkezők és várandós kismamák, illetve apukák is bekapcsolódhatnak a rendezvénybe.

Az esemény résztvevői a Nagytemplomnál gyülekeznek 9.30 és 10.00 óra között. A menet a belvárosból villamossal indul tovább a Nagyerdőre (lehet egyenesen a helyszínre is jönni). A Békás-tó mellett piknikre invitálják az érdeklődőket, és közben hordozókat lehet majd próbálni. A program befejezéseként 12 órakor a részvevők között tombolaajándékokat sorsolnak.

A rendezvény ingyenes. Az utazásról (villamos jegy vagy bérlet), illetve a piknikhez szükséges kellékekről (pléd, enni- és innivaló) a résztvevők egyénileg gondoskodnak.

– Debreceni Hordozós Klub –