útlezárás

2019.07.11. 14:35

Változik a közlekedési rend a Campus ideje alatt

A Nagyerdei körút és a Pallagi úti csomópontjában épülő körforgalom kivitelezése az ütemtervnek megfelelően halad.

Fotó: Kiss Annamarie, archív

A csomópont nyugati ágát – a Klinika előtti, villamosvonallal érintett útszakaszt – 2019. július 16-án éjfélig zárták le. Ez az ág Egyetem tér irányába 2019. július 16-a éjfél után újra szabad lesz az arra közlekedők számára, s a villamosközlekedés is helyreáll.

A Campus Fesztiválra való tekintettel 2019. július 15-én – hétfőn – 0 órától viszont lezárják a csomópont keleti ágát (a Nagyerdei körútnak a csomópont és az Ady Endre út közötti szakaszát), amely július 21-én éjfélig lesz zárva – közölte a Debreceni Városháza.

A keleti ág és a nyugati ág zárásának átfedése – július 15. 0 óra és július 16-a éjfél – idején a csomópontban csak a Pallagi út északi és déli ágán lesz biztosított a közlekedés. A javasolt kerülőútvonalak: Pallagi út – Móricz Zsigmond út – Dóczy József utca – Egyetem tér, valamint: Egyetem tér – Nagyerdei körút – Hadházi út.

Továbbá tájékoztatjuk a közlekedőket, hogy a Campus Fesztivál miatt az Ady Endre út a Nagyerdei mélygarázs és a Nagyerdei körút közötti szakaszon július 13-án 12 órától július 21-én éjfélig le lesz zárva.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában