Közös gyerekük szeme láttára verte meg a nőt Hosszúpályiban

Akt.:
Illusztráció
Illusztráció
Hosszúpályi – Nem kímélte volt élettársát a férfi. A nő anyja is kapott, nem sokon múlt, hogy nem lett belőle tragédia. A Hajdú-Bihar megyei rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást a gyanúsítottal szemben.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntett kísérlet és kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást L. Sándorral szemben.

A megalapozott gyanú szerint a 25 éves férfi 2016. március 2-án 12 óra 30 perc körül egy Hosszúpályiban található közszolgálati intézményben kétszer ököllel megütötte volt élettársát, akinek az ölében ült közös gyermekük. L. Sándor egyszer a nő fejét ütötte meg, majd a férfi kiment az épületből az utcára, ahol meglátta volt élettársa édesanyját. A gyanúsított ekkor megtámadta az asszonyt, akit ököllel többször megütött. A nő az ütések hatására a földre esett, majd a földön fekvő sértettet a férfi többször meg is rúgta. A 46 éves nőt a mentőszolgálat helyszínre érkező munkatársai súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

Az esetről történt bejelentést követően a rendőrök a támadót elfogták. Az ügyben kirendelt igazságügyi orvosszakértői vélemény szerint a sértett nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett, azonban az ütésektől és a rúgásoktól életveszélyesen is megsérülhetett volna. A 25 éves hosszúpályi lakos a megyei rendőr-főkapitányság vizsgálati osztály nyomozóinak a bűncselekmény elkövetését elismerte.

A rendőrség a gyanúsítottal szemben folytatott nyomozást a napokban befejezte és az iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította a járási ügyészség részére.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés