Közös főzéssel búcsúztatják a nyarat Hajdúdorogon

Közös főzéssel búcsúztatják a nyarat Hajdúdorogon
Immár ötödik alkalommal kerül megrendezésre a „Hajdúdorogi Nyárbúcsúztató” Térségi Hagyományőrző Slambucfőző Verseny a Városi Strandfürdő területén szeptember 1-jén szombaton, melyre minden kedves érdeklődőt tárt kapukkal vár Hajdúdorog lakossága.

A település határain túlnőtt rendezvényre évről évre többen kíváncsiak, köszönhetően a hajdúsági slambuc ízletes és gazdag választékának, valamint a színvonalas kulturális és szórakoztató programoknak.

 

Az előző évekhez hasonlóan meghívott fellépőink a hazai könnyűzenei élet elismert művészei közül kerültek ki. Délután 4 órától a nótás gasztrohumor jeles képviselőinek, az Éneklő Szakácsoknak a műsora melegíti be a közönséget, annak érdekében, hogy a táncos kedvűek 17.15-től együtt rophassák az Appril Project táncosaival, a Csillag Születik sztárcsapatával. A főzőverseny eredményhirdetését követően 17.45-kor érkezik hozzánk Kocsis Tibor, az X-FAKTOR 2 győztese, majd este 7 órától Soltész Rezső táncdalénekes borzolja tovább a kedélyeket.

 

A nap folyamán íjászbemutatóval, sor- és aszfaltrajzversenyekkel, tombolahúzással várják a vállalkozó kedvűeket, valamint közösségi sátorral, arcfestéssel, lego sarokkal, ugrálóvárakkal, játszóházzal, óriás csúszdával, szumóval, lovas programokkal és borkóstolással szeretnének minél szélesebb körben megfelelni a kilátogatók igényeinek.

 

Mosolygó Marietta