Közös fotót kért Laky Zsuzsi

Laky Zsuzsi és férje, Dietz Gusztáv
Laky Zsuzsi és férje, Dietz Gusztáv - © Fotó: magánarchívum
Debrecen – A modell a családjával járt a cívisvárosban, hogy találkozzanak a Mikulással.

A 34 éves Laky Zsuzsi 2002-ben a Miss World Hungary versenyen a királynő első udvarhölgye lett. Egy évvel később Magyarországot képviselhette a Miss Európa szépségversenyen Párizsban, ahonnan koronával tért haza, így ő lett a második magyar, aki elnyerte a Miss Európa címet. Laky Zsuzsi azóta két gyermek gyönyörű édesanyja, és nyolc éve házasságban él Dietz Gusztáv korábbi ketrecharcos sportolóval.

laky zsuzsi es guszti malta_Fotó: magánarchívum

Jelenleg a modell a TV2 csoporthoz tartozó Fem3 csatornán műsorvezető, az Élet-Forma című hetente megjelenő magazinműsorban. Férjével azonban „közös fába vágták a fejszéjüket”, és a nyáron forgatott A legbátrabb páros című kaland-reality második évadában mutatják be kitartásukat hétről hétre. A műsor döntőjébe jutottak, így a jövő héten kiderül, ők vihetik-e haza a tízmillió forintot és A legbátrabb páros címet.

Egy kedves nap

Laky Zsuzsi a napokban Debrecenben járt családjával, hogy találkozzanak a Finnországból érkező Mikulással. Közösségi oldalán meg is osztotta a képet, amin Joulupukki köré gyűlt a család; a fotó mellé azt írta: „Nekünk így telt a Mikulás-nap a gyönyörű Debrecenben. Hatalmas élmény volt találkozni az igazi Télapóval, utána pedig szétnéztünk az adventi forgatagban. Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük a lehetőséget Debrecen városának!”

ND