Közös évértékelőt tartottak a rendőrök és a polgárőrök Berettyóújfaluban

Közös évértékelőt tartottak a rendőrök és a polgárőrök Berettyóújfaluban
© Fotó: police.hu
Berettyóújfalu – A berettyóújfalui rendőrök és a helyi polgárőrök értékelték az elmúlt évben végzett közös munkát.

Évértékelő értekezletet tartottak a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság és a helyi polgárőr szervezetek 2015. december 9-én a rendőrkapitányság épületében.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság vezetője, Dr. Tóth Ferenc r. alezredes köszöntötte a meghívott szervezetek megjelent képviselőit.

Az értekezleten részt vett Mazács Ferenc, az Országos Polgárőr Szervezet területi vezetője, valamint a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztály vezetője, Vadász István r. alezredes is.

A rendőrség és polgárőrség munkatársai közösen értékelték a 2015. évben végzett tevékenységüket, valamint meghatározták a 2016. évre vonatkozó stratégiai céljaikat. A rendőrkapitányság és a polgárőr szervezetek a jövőben az eddiginél még szorosabb együttműködést tűztek ki célul a lakosság biztonságérzetének megőrzése érdekében.

– police.hu –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter


hirdetés