Debrecen hírei

2018.03.01. 19:40

360 fokos videó: „Az igazi hősök ők, nem mi”

Debrecen - A Tündérkör Alapítvány „Első 100-as próba” címmel újabb programsorozatot indított a rászoruló gyermekekért.

Debrecen - A Tündérkör Alapítvány „Első 100-as próba” címmel újabb programsorozatot indított a rászoruló gyermekekért.

Száz kilogramm élelmiszerrel a kézben öt kilométeres távot futottak a Spartan Racer‘s Debrecen és a Spartan Race Training Group Debrecen tagjai a Tündérkör Alapítvány szervezésében a közelmúltban. A sportolók a Dr. Kettesy Aladár Általános Iskola látássérült kisdiákjainak vitték az adományt, melyben szerepelt liszt, tej, cukor, citromlé, olaj és különböző aromájú teafüvek is.

Farsangi mulatságra érkeztünk

Az adományozás során egy farsangi buli közepébe csöppentünk, ahol királylányokkal és szuperhősökkel volt tele az iskola aulája. A kisiskolások a „spártai” csapattól pólókat is kaptak. A farsangi mulatságon az is kiderült, hogy az adományból a gyerekek kedvence, palacsinta készülni.

Nem utoljára volt 100-as próba

A „spártaiak” célja az volt ezzel az eseménnyel, hogy felhívják a figyelmet a sport szeretetére, és összekössék a testmozgást az adományozással. Tóth Ferenc, a Tündérkör Alapítvány kurátora hangsúlyozta, hagyományteremtő szándékkal szervezték ezt az eseményt, hogy a karácsonyi csokigyűjtés és a nyáron aktuális Tündérfutás mellett, ennek a kezdeményezésnek is helye legyen – mert ahogy a fogalmazott: „az igazi hősök ők, azaz a gyerekek, s nem mi”.


Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”! Még több 360 fokos videóért fel iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!