Közös akciót indított a rendőrség a virágosokkal

Közös akciót indított a rendőrség a virágosokkal
© Fotó: police.hu
Debrecen – A zavartalan megemlékezés érdekében a Debreceni Köztemető környékén bűnmegelőzési szórólapokkal hívták fel a hajdú-bihari rendőrök az odaérkezők figyelmét értékeik védelmére.

Hajdú-Bihar megyében a rendőrség már a halottak napját megelőző napokban megkezdte bűnmegelőzési tevékenységét. A Debreceni Köztemető környékén a rendőrök 2015. október 29-én bűnmegelőzési szórólapokat osztottak a temetőbe látogatók részére. Az egyenruhások célja ezzel az volt, hogy felhívják a figyelmet a bűncselekmények megelőzésére, különösen arra, hogy a parkoló gépkocsikban látható helyen ne hagyjanak csomagokat, táskákat, műszaki cikkeket. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya a temető környékén működő virágárusokat is bevonta a bűnmegelőzésbe. Az eladók a vásárlóknak a virágok mellé egy rövid bűnmegelőzési tájékoztatót is átadnak, amellyel felhívják a figyelmet a szükséges óvintézkedések megtételére.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter


hirdetés