Köznevelési kerekasztal – Nemzeti Pedagógus Kar: eljuttatták javaslataikat az ülésre

Budapest – A Nemzeti Pedagógus Kar (NPK) eljuttatta a köznevelés irányítóihoz az intézményfenntartással összefüggő javaslatait, amelyek részét képezik a köznevelési kerekasztal kedden először összeülő ülésének is.

Ezt az NPK intézményvezetői tagozatának hétfői tanácskozása után közölték az MTI-vel. A tanácskozáson részt vett Palkovics László oktatási államtitkár, Pölöskei Gáborné és Sipos Imre helyettes államtitkár, valamint Hanesz József a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ elnöke.

A közlemény szerint a pedagóguskar külön munkacsoportja elemezte az intézményfenntartás problémáit az intézményvezetők előzetesen megküldött véleménye alapján. Az NPK eljuttatta a köznevelés irányítóihoz javaslatait, amelyek részét képezik a kerekasztal február 9-ei ülésének is – jelezték.

Horváth Péter az NPK elnöke bizalmat kérve biztosította a jelenlévőket, hogy a kerekasztal résztvevőjeként a problémák tárgyalásos megoldására törekszik.

– MTI –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés