szon-sportoldal

2008.06.12. 09:52

Sósra sikeredett a pite Doboson

<p>A labdarúgó megyei másodosztály labdarúgó-bajnokság zárófordulójában a kiesés elleni harc jelenti a legfőbb izgalmat – mindhárom csoportban az utolsó kör dönt ebben a kérdésben. <A href="http://www.szon.hu/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/sosra-sikeredett-a-pite-doboson/cn/szon-news-km_01-20080612-092726"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /></A></p>

Díjözön-csoport

Tippel: Nagy Lajos, a Kölyök SC edzője.
Vasárnap (kezdés: 17.00). Nyírpazony (9.)–Levelek (7.): – A középmezőny két stabil tagja érdekes meccset játszhat. Sok gólt és döntetlent várok.
Kállósemjén (13.)–Kálmánháza (6.): – Remélem, megoldódnak a kálmánházi gondok, hisz a csapat többször bizonyította, hogy többet érdemelne – viszont Semjénben nehéz pontot szerezni. Hazai győzelem lesz a vége.
Nyírgyulaj (10.)–Apagy (16.): – Fél szezont adott a mezőnynek az apagyi kommandó, ezért került nehéz helyzetbe. Nyírgyulaj nem az a hely, ahol győzelemmel lehet búcsúzni.
Nyírmihálydi (5.)–Demecser (1.): – A hazai pálya „csúzlis hadosztálya”, kiszorulva otthonából ezúttal nem fog Czinkét lőni.
Kék (4.)–Nyírvasvári (12.): – Sokkal jobb csapat a hazai, amely a Balaton-parton hideg sörözéssel zárja a szezont.
Szakoly (2.)–Ófehértó (3.): – Egy meccs, két jó csapat és három pont... – amelyet egyikőjük sem fog bezsebelni.
Nyírlugos (8.)–Bököny (15.): – Kevés vendéggyőzelmet látott eddig a lugosi aréna. Ezúttal sem fog.
Kölyök SC (14.)–Nyíribrony (11.): – Nem mi vagyunk a meccs esélyesei, hiszen egy jól felkészült edzővel és a csapatával kell farkasszemet néznünk.Remélem nem fogunk a Napba nézni a meccs előtt.

Kerekes-csoport

Tippel: Lelt József, a Rohod játékos-edzője.
Vasárnap (kezdés: 17.00). Nagydobos (14.)–Újdombrád (10.): – Amióta „Sánta lett” a nagydobosi csapat, úgy jött fel, mint talajvíz., Most sem maradnak pont nélkül Lecsóék!
Jéke (9.)–Komoró (16.): – Azon fog múlni, hogy jékei kollégám a meccs előtt a mágsentáblánál milyen taktikai, és támadásvariációkat vázol fel csapatának...
Vaja (5.)–Tiszamenti SE (12.): – Miki bácsiék besöprik a három pontot.
Fényeslitke (7.)–Ajak (4.): – A liktei vasútoldalon senki sem mehet biztosra, de a jól hajrázó ajaki csapat jó lehet egy pontra.
Gyulaháza (1.)–Pátroha (11.): – A hazai győzelem az tuti, kérdés, meglesz-e a századik gól? Szerintem igen, „Élesebb” a hazai csapat.
Mezőladány (15.)–Pap (6.): – A ladányi alakulat megöregedett a végére, szerintem most sem tud nyerni.
Dombrád (2.)–Anarcs (13.): – A meccsen a dombrádi csapat az esélyes, ha csak valakit be nem állítanak három sárgával...
Pusztadobos (3.)–Rohod (8.): – Az utóbbi időkben Sósra sikeredett a pite Doboson, kollégám szerint a játékvezetők sem tudnak felnőni csapatához, remélem, a szövetség most a kedvükben jár és erre a meccsre hazarendelik az Eb-ről Kassai Viktort!

Sandra Bútor-csoport

Tippel: Bandics László, a Sonkád játékos-edzője.
Szombat (kezdés: 17.00). Porcsalma (14.)–Kocsord (8.): – A hazai otthon tartják a három pontot.
Tiszakóród (7.)–Tunyogmatolcs (6.): – Két azonos képességű csapat csatájának döntetlen lesz a vége.
Méhtelek (12.)–Tisztaberek (9.): – A vendégek nyerni fognak.
Nyírcsaholy (1.)–Tarpa (4.): – A tarpaiak elvileg még harmadikok is lehetnek, de szerintem ez nem fog nekik összejönni, mert nyerni fog a Csaholy.
Nyírmeggyes (3.)–Tyukod (11.): – Tuti egyes.
Szatmárcseke (13.)–Ópályi (15.): – Az Ópályinak még egyszer nem lesz olyan szerencséje, mint ellenünk volt, ezért Hadadi Ferenc barátom csapata nyer.
Sonkád (5.)–Nábrád (2.): – Sajnos, a pontlevonások miatt lecsúsztunk a dobogóról, de mégis az a megtisztelő feladat érte csapatomat, hogy nekünk kell eldönteni: ki legyen az ezüstérmes.
Szabadnapos: Vámosoroszi.

- Koncz Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!