Közlekedési nap a vámospércsi óvodában

Közlekedési nap a vámospércsi óvodában
© Fotó: police.hu
Vámospércs – A nyírábrányi rendőrök játékos formában tanították a gyerekeknek a közúti közlekedési szabályait.

A Nyírábrányi Határrendészeti Kirendeltség munkatársai 2016. április 29-én a vámospércsi óvoda meghívására részt vettek az intézményben megtartott Közlekedési napon. Az óvoda egyik kiemelt nevelési területe a helyes közlekedésre nevelés, amelynek keretén belül hagyományosan minden tavasszal megrendezésre kerül ez a program. A gyerekek játékos előadás formájában megismerhették a rendőröktől az alapvető közlekedési szabályokat, a leggyakoribb közlekedési jelzőtáblákat és azok jelentését, valamint bemutatták nekik a rendőri karjelzéseket.
A rendezvényen bemutatta tudását Net, a kábítószer-kereső szolgálati kutya, mely a gyermekeknél nagy sikert aratott. Az óvodában a kicsik megnézhették a Schengen buszt is, amibe beülhettek és megnézhették a jármű felszerelését.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés