Bulvár, celeb

2016.03.31. 15:37

Nem akart fizetni, ezért inkább az összes ruháját felvette

Olyat már hallottunk, hogy valaki egy pulóverrel többet vesz fel, hogy ne kelljen pótdíjat fizetnie a repülőn. De egy egész táskányit? 

Olyat már hallottunk, hogy valaki egy pulóverrel többet vesz fel, hogy ne kelljen pótdíjat fizetnie a repülőn. De egy egész táskányit? Matt Bottan a londoni Gatwick Reptérről szeretett volna az izlandi Reykjavikbe utazni, csakhogy a reptéren szembesült azzal, hogy csak extra díj ellenében vihet fel egy másik táskát a gépre, amiért 45 fontot, átszámítva körülbelül 18 ezer forintot kellett volna fizetnie.


Forrás: metro.co.uk


Viszont a 32 éves férfi nem akart ezért plusz pénzt kiadni, ezért teljesen kiürítette a táskáját és magára vette az összes ruháját aminek az lett az eredménye, hogy még a nadrágzsebéből is cipők lógtak ki. Ámde sikeresen túlesett az ellenőrzésen és eljutott az izlandi fővárosba, igaz, mire megérkezett, teljesen kimerült a hőség miatt, amit a rengeteg ruha miatt érzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!