Sport

2016.11.26. 18:02

Labdarúgó NB I - A Debrecen ellen megszakadt a Haladás rossz sorozata

Sopron - A Haladás 1-0-ra nyert a Debrecen ellen ideiglenes otthonában, Sopronban a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 17. fordulójában.

Sopron - A Haladás 1-0-ra nyert a Debrecen ellen ideiglenes otthonában, Sopronban a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 17. fordulójában.

A szombathelyi együttes négymeccses nyeretlenségi sorozatot zárt le a győzelemmel.

OTP Bank Liga, 17. forduló:

Swietelsky Haladás-Debreceni VSC 1-0 (0-0)

Sopron, 1147 néző, v.: Szabó Zs.

gólszerző: Ars (53.),

sárga lap: Iszlai (51.), Ars (58.), illetve Jovanovic (25.), Filip (35.)

Haladás:

Gyurján - Polgár, S. Wils, Hegedűs, Bosnjak - Tóth M. (Jagodics M., 81.), Iszlai, Gaál - Rácz (Dombi G., 90.), Halmosi - Ars (Overgoor, 72.)

DVSC:

Danilovic - Jovanovic, Szatmári Cs., Brkovic, Völgyi (Horváth Zs., 59.) - Filip (Takács, 78.), Tőzsér, Szakály P. (Mészáros, 71.), Bobko - Holman, Vittek

A kezdés előtt a vasi klub vezetői 350. NB I-es mérkőzése alkalmából köszöntötték Halmosi Pétert, valamint a válogatottól visszavonult kapust, Király Gábort.

Mindkét csapat lendületesen kezdett, a vendégeknek volt több helyzete, majd a félidő utolsó harmadában kiegyenlítettebb lett a játék. A szünetig nem esett gól.

A fordulás után a Haladás egy szögletet követően, a holland Sjoerd Ars fejesével megszerezte a vezetést. A gól kissé megfogta a debrecenieket, akik azonban néhány perc után "magukhoz tértek", és sorra dolgozták ki a helyzeteket. A hajrához közeledve kapufát is lőttek a vendégek, a gól azonban nagy fölényük ellenére nem jött össze, így hazai sikerrel zárult a meccs. A Haladás fiatal kapusa, Gyurján több bravúrt is bemutatott az utolsó percekben.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!