Közel ötven iskola diákjai a Kölcseyben

Debrecen – Másfél éves szakmai munka eredményeit mutatják be pedagógusok és diákok november 9-én – hétfőn – a Kölcsey Központban.

A Klebelsberg-nap alkalmával konferencián ismertetik a számos iskolában bevált újító pedagógiai módszereket, vagy azt hogy miként formálták a diákok, tanárok és szülők közösségét azért, hogy ráirányítsák a figyelmet a fiatalokat érő legfontosabb kihívásokra. Arról is szó esik majd – hangsúlyozza a szervező Klebelsberg Intézményfenntartó Központ közleménye –, hogy fejlesztő eszközök és támogató szakemberek biztosításával miként könnyítették meg a leghátrányosabb helyzetű térségek iskoláinak mindennapjait.

Az ingyenes eseményen 11 és 16 óra között 25 hajdú-bihari általános iskola önálló standon mutatkozik be a Kölcsey körfolyosóján, míg a Nagyterem színpadán a diákok változatos (táncszínháztól aerobic bemutatón át citera előadásig) produkciókkal szórakoztatják az érdeklődőket.

HBN0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter


hirdetés