Kowáék Debrecenben kezdik a lemezbemutatót

Kowalsky-koncert a Campuson
Kowalsky-koncert a Campuson - © Fotó: Matey István
Debrecen – „A barátaink szerint ez az eddigi legjobb lemezünk!” – írta közösségi oldalán a zenekar.

Nem egy átlagos hétfő volt a január 14-e a Kowalsky meg a Vega naptárában, mivel megjelent az új dupla lemezük Árnyék és Fény címmel – és már aznap aranylemez lett!

A tizedik nagylemezük bemutatóját idén a cívisvárosban kezdik, azaz február 16-án a Főnix Csarnokban nyitják meg az újabb koncertévüket. Itt fog először élőben megszólalni a novemberben érkezett Mint egy jel címmel fémjelzett videoklipes daluk is.

A koncert érdekessége, hogy vendégként közreműködik a szolnoki MH Légierő Zenekar, akikkel pár éve már együtt dolgoznak és több Kowalsky meg a Vega dal egyedi átiratával léptek színpadra. Aki nem bír várni, korábban is találkozhat a debreceni kötődésű zenekarral.

Mindent a gyerekekért!

Nemes ügy mellé álltak, viszont gitár és mikrofon helyett focilabdát ragadtak. Jótékonysági focimeccset rendeznek a debreceni Hódos Imre Rendezvénycsarnokban 2019. január 27-én. A mérkőzésen a Kowalsky meg a Vega zenekar és a DVSC öregfiúk csapnak össze, és a teljes jegybevételt a Tündérkör Alapítvány javára ajánlják fel!

„A két csapat örömmel állt a kezdeményezés mellé, mindannyian szívügyüknek érzik, hogy a gyermekotthonokban nevelkedő és a hozzájuk hasonló gyerekeken, a nélkülözőkön, elesetteken segítsenek” – olvasható az esemény Facebook-oldalán. A Kowalsky meg a Vega csapatban Kowalsky Balázs Gyula, Szórád Jimmy Csaba, Vajda Sóder Péter, Vidák Róbert, Szebényi Dániel, valamint Tobák Dániel rúgja a bőrt. A DVSC Öregfiúk csapatában pedig Sándor Tamás, Dombi Tibor, Kerekes Zsombor, Habi Ronald, Szatmári Csaba és Bernáth Csaba veszi fel újra a focimezt.

ND


Budapest - Remekül rajtolt a Kowalsky meg a Vega új klipje, pár nap alatt több mint 350 ezren nézték meg. [poll id="1782"] Forrás: YouTube | Kowalsky meg a Vega [related-post post_id="4032951"] [related-post post_id="4032770"]