Kovács Anna a Lokiban folytatja

Akt.:
Kovács Anna a Lokiban folytatja
Kovács Anna a Lokiban folytatja - © Forrás: DVSC Kézilabda
Debrecen – Hosszú idő után szerződött magyar válogatott játékos a Lokiba.

Kétéves szerződést kötött a DVSC-vel a válogatott jobbátlövő, Kovács Anna. A 26 éves játékos szerepelt a tavaly decemberi németországi világbajnokságon, korábban pedig ott volt a 2016-os Eb-n, Svédországban. Anna Békéscsabán lett NB I-es játékos, aztán öt szezont töltött el Érden (2010–2015) majd a Dunaújváros játékosa lett. A válogatott kézilabdázó szerződése 2018 júliusától két évre szól.

– Nagyon tetszik a koncepció, ami Debrecenben alakul, s úgy érzem a jelenlegi helyezésénél többre hivatott a csapat, azért fogok dolgozni, hogy minél nagyobb sikereket érjünk el – mondta honlapunknak Kovács Anna. – Nagyjából tudom, hogy mire vagyok képes, s úgy érzem a debreceni klub a legalkalmasabb arra, hogy ezt megvalósítsam. Vannak célok, amelyekért érdemes harcolni, s mindenképpen motiváló olyan helyen szerepelni, ahol feljebb szeretnének lépni. A válogatott miatt is szeretnék minél magasabb szinten játszani, a szívem, lelkem ki fogom tenni a pályára. Egy nagy hagyományokkal rendelkező klubba kerülök, amely mögött az ország legjobb szurkolótábora áll! – nyilatkozta a klub honlapjának Kovács Anna.

Grigel több hétre kidőlt

Kevésbé örömteli hír a csapat háza téájáról, hogy a gárda dán irányítója, Lotte Grigel a múlt pénteki MTK elelni mérkőzésen egy ártatlan szituációt követően bokasérülést szenvedett. Az orvosi diagnózis szerint a kiváló játékosnak több hetet kell kihagynia.

HBN, DVSC Kézilabda | Facebook