Baleset

2020.05.19. 18:00

Felborult egy esethez vonuló tűzoltóautó

Tűzesethez vonuló tűzoltóautó (1-es fecskendő) borult fel eddig tisztázatlan körülmények között a Hajdúhadház és HajdúBöszörmény közötti úton.

Fotó: Matey István

A gépjárművön négy hajdúböszörményi hivatásos tűzoltó utazott, akik a balesetben megsérültek, őket kórházba szállították. A helyszínelés jelenleg is tart, a rendőrség vizsgálja az eset körülményeit – tájékoztatott a Napló érdeklődésére Papp-Kunkli Nóra, a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. A tűzesethez természetesen egy másik kocsit küldött ki a tűzoltóság.

A Hajdú-Bihar megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata az esetről közölte, a balesetben ketten súlyosan, ketten könnyebben sérültek. Egy súlyos sérültet mentőhelikopter szállított el a helyszínről.

A rendőrök a helyszínelés idejére a 3507-es utat teljes szélességében lezárták, a forgalmat Hajdúböszörményen és Hajdúhadházon keresztül elterelik – közölte az MTI.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában