“Köszönöm, hogy ilyen okos és nagyszerű embereket alkalmaznak a hajdúnánási rendőrségen”

“Köszönöm, hogy ilyen okos és nagyszerű embereket alkalmaznak a hajdúnánási rendőrségen”
© Fotó: police.hu
Hajdúnánás – Az 59 éves sértett levelet küldött Hajdú-Bihar megye rendőrfőkapitányának, amelyben megköszönte a hajdúnánási rendőrök gyors munkáját.

Egy nő tett bejelentést 2016. február 28-án 10 óra 25 perckor a Polgári Rendőrőrsre arról, hogy a Polgáron található lakatlan családi házába ismeretlenek betörtek és onnan eltulajdonítottak több bútort, valamint étkészletet és evőeszközöket.

A hajdúnánási rendőrök a helyszínen adatgyűjtést végeztek, amelynek eredményeként 8 órán belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható két helyi lakost. A 23 éves és az 53 éves férfiaknál tartott házkutatás során a nyomozók az eltulajdonított értéktárgyak egy részét megtalálták és lefoglalták. A rendőrök K. Ferencet és K. Istvánt elfogták és előállították a Hajdúnánási Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket. A terheltek beismerő vallomást tettek.

Velük szemben a nyomozást – szabadlábon hagyásuk mellett – a Hajdúnánási Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja.

A lefoglalt tányérokat és evőeszközöket a rendőrök visszaadták a sértettnek.

A hölgy az esetet követően levelet írt Dr. Gyurosovics József r. dandártábornoknak, Hajdú-Bihar megye rendőrfőkapitányának, amelyben köszönetét fejezte ki a két hajdúnánási rendőrnek, Daróczi Antal r. főtörzsőrmesternek és Pál Sándor Krisztián r. főtörzszászlósnak, akik „…február 28-án, nagyon ügyesen és rövid időn belül kinyomozták, hogy kik törtek be elhunyt édesanyám polgári házába.”


level


– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés