Kőszeghy Csanád Ábelt indítja a Jobbik

Akt.:
Debrecen, 2014. július 24. Kőszeghy Csanád Ábel, a Jobbik debreceni polgármesterjelöltje (j) bemutatkozó sajtótájékoztatója után a párt debreceni irodájában 2014. július 24-én. Balról Kulcsár Gergely, a párt megyei elnöke.
Debrecen, 2014. július 24. Kőszeghy Csanád Ábel, a Jobbik debreceni polgármesterjelöltje (j) bemutatkozó sajtótájékoztatója után a párt debreceni irodájában 2014. július 24-én. Balról Kulcsár Gergely, a párt megyei elnöke. - © MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Debrecen – A közbiztonság javítását, a kertségek fejlesztését, az elmúlt évek óriásberuházásainak felülvizsgálatát, a már működő létesítmények üzemeltetésének a csőd elkerülése érdekében történő rendezését tartja legfontosabb teendőknek Kőszeghy Csanád Ábel, aki az őszi önkormányzati választáson a Jobbik színeiben méreti meg magát a debreceni polgármesteri posztért.

Csütörtöki sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a párt minden választókörzetben indít jelöltet; úgy véli, ideje lenne, hogy 16 év után egyéniben ne csak a Fidesz politikusai nyerjenek. Erre most lát is esélyt.