Körözték őket, de csak eddig – Rendőrségi hírek Hajdú-Biharból

Körözték őket, de csak eddig – Rendőrségi hírek Hajdú-Biharból
Hajdú-Bihar – Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában 5 személyt fogtak el, közülük 3 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 2 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Az egyenruhások 32 főt állítottak elő, közülük 3 személyt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Megyénk közútjain a rendőrök 1 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek.

A körzeti megbízottak 2014. február 11-én 8 órakor a debreceni Petőfi téren igazoltattak egy férfit. A rendőrök az intézkedés során a körözési rendszerben leellenőrizték a 27 éves létavértesi lakos adatait és megállapították, hogy ellene a Debreceni Járásbíróság garázdaság vétség elkövetése miatt korábban elfogatóparancsot adott ki. Az egyenruhások B. Ferencet elfogták és a Debreceni Rendőrkapitányságra előállították.

A járőrök 2014. február 11-én 21 óra 50 perc körüli időben, Debrecenben a Piac utcán igazoltattak egy férfit. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a 18 éves fiatallal szemben a Berettyóújfalui Járásbíróság lopás vétség elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. Az egyenruhások elfogták és a kapitányságra előállították L. Dávid újlétai lakost, akit a nyomozók őrizetbe vettek.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –