HAON - PR cikk

2013.04.04. 11:21

Készüljön fel az idei, későn jött tavaszra

Az idei tél szokatlanul tovább tartott és rendkívül csapadékos volt, ami nem könnyíti meg a gazdálkodóknak, kertes házban élők számára a felkészülést a tavaszi teendőkre. Pedig ilyenkor jönnek elő a problémák: tető átázása, előtetők megrongálódása, kerítések kidőlése, festések lekopása, stb.

Az idei tél szokatlanul tovább tartott és rendkívül csapadékos volt, ami nem könnyíti meg a gazdálkodóknak, kertes házban élők számára a felkészülést a tavaszi teendőkre. Pedig ilyenkor jönnek elő a problémák: tető átázása, előtetők megrongálódása, kerítések kidőlése, festések lekopása, stb.

Mérje fel most a hibákat, hiányosságokat és látogasson el hozzánk megoldási javaslatért Debrecenben, vagy a Construma kiállításon 2013. április 10-14. között a A pavilon 312/B standon.

Tető, előtető lemezből:

A cserepeslemez vagy trapézlemez akár vékonyabb kivitelben is elegendő, hogy kisebb fesztávú, sűrű alátámasztású tetőre, előtetőre legyen héjazat, ami ellenáll a jégesőnek, időtálló és nem igényel újrafestést évtizedekig.

A cserepeslemez a tetőcserép látszatát kelti, a pontosan a gerinctől a csatornáig érő táblákkal könnyen és gyorsan fedhető le a tetősík. Alátámasztási támaszköz igénye 350mm.

A 20-as trapézlemez, ha vékony (0,35-0,45) lemezből készül, alátámasztási igénye 200-400mm, ami kisebb épületek, garázsok tetejére ajánlott csekély alaktartása és tartóssága miatt, de ha normál vastagságú (0,45-0,55) lemezből készül, akkor akár 700-800mm alátámasztási támaszközön is teherbíró és hosszú élettartamú tető szerelhető nagyobb épületekre, raktárakra egyaránt.

A magasabb bordájú (38-50mm) trapézlemez bordakialakítása lehetővé teszi a nagyobb támaszköz és nagyobb tetőkön való alkalmazását. Ezeknél a trapézlemezeknél az elérhető legnagyobb támaszköz az 1500-2000mm, a terhelés és a dőlésszög függvényében.

Az alátámasztás lehet fa vagy akár fém is, mert a cserepeslemezt önmetsző, gumis alátétes csavarral fel lehet fogatni akár fába, akár fémbe.

Kerítés, oldalfal lemezből:

A vékony (0,35-0,45mm), alacsony bordásjú (13mm-20mm) trapézlemez horganyzott és festett horganyzott kivitelben kiválóan alkalmas oldalfalak és kerítések építésére. A színét 25 mikron polisztirol bevonat adja, ami időtálló, a horgany réteg pedig a rozsdásodás ellen védi a lemezt. A trapézlemezből készült kerítést legalább tíz évig nem kell cserélni, még újra festeni sem.

Trapézlemez, cserepeslemez gyártó

Rendeljen trapézlemezt, cserepeslemezt a Metál-Sheet Kft.-től és egy héten belül megkapja az igényei szerint méretre vágott táblákat kiegészítőkkel együtt, akár házhoz szállítással is. Rendelhet telefonon, faxon, e-mailben és személyesen.

Keressen minket elérhetőségeinken www.metal-sheet.hu vagy a Construma kiállításon 2013.04.10-14-én az A pavilon 213/B standján!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!