Majdnem lövöldöztek egy szerelmeslevél miatt Körösszegapátiban

Akt.:
Majdnem lövöldöztek egy szerelmeslevél miatt Körösszegapátiban
© Fotó: police.hu
Körösszegapáti – A levél miatt a férj számon kérte a 39 éves férfit, aki aztán ráfogott egy gáz-riasztó pisztolyt a sértettre. A körzeti megbízottak Körösszegapátiban elfogták a garázdát.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya – szabadlábon hagyása mellett – garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a 39 éves L. Cs. körösszegapáti lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint Körösszegapátiban egy 36 éves férfi gépkocsijával 2015. szeptember 25-én 17 óra 15 perc körüli időben szomszédja családi házához hajtott, mivel megtudta, hogy feleségének az ott lakó 39 éves férfi egy levelet írt, amelyben leírta, hogy szereti az asszonyt. A férj számon kérte a férfit, akivel veszekedni kezdtek, majd a vita hevében L. Cs. a nadrágja zsebéből elővett egy gáz-riasztó pisztolyt, amit rá fogott a szomszédjára és fenyegetni kezdte őt.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

A sértett gyorsan beszállt a gépkocsijába és ijedtében el akart hajtani, a gyanúsított azonban újra ráfogta a pisztolyt a férfira, aki végül el tudott menekülni a helyszínről, és telefonon értesítette a rendőrséget.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

A körzeti megbízottak a bejelentést követően azonnal a helyszínre mentek és elfogták a 39 éves garázdát, akit a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságra előállítottak. A nyomozók L. Cs.-t gyanúsítottként kihallgatták és lefoglalták tőle a gáz-riasztó pisztolyt. A terhelt a bűncselekmény elkövetését elismerte.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –Körösszegapáti.
HAON.HU


hirdetés