Gyerek szorult autóba egy debreceni áruháznál

Akt.:
Gyerek szorult autóba egy debreceni áruháznál
© Illusztráció: Pixabay
Hajdú-Bihar – A tűzoltók betörték a hátsó ablakot, így mentették ki. Csütörtök délután a vihar is lecsapott a cívisvárosra, így nem unatkoztak a lánglovagok. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Autóra dőlt egy tíz méter magas fa csütörtökön, a kora reggeli órákban, a debreceni Őszirózsa közben. A gépkocsiban nem tartózkodott senki. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel távolították el a fát. Személyi sérülés nem történt

Egy 15 méter magas nyárfa veszélyesen megdőlt, és a villanyvezetéket, valamint a közúti forgalmat veszélyeztette Körösszakálon, a Bem utcában tegnap délelőtt. A Komádi Önkormányzati tűzoltók dugólétra és motoros láncfűrész segítségével szüntette meg a veszélyhelyzetet

Egy szolárium mennyezeti lámpája füstölt tegnap délelőtt Debrecenben, az Egyetem sugárúton. Az ott tartózkodók a debreceni hivatásos tűzoltók kiérkezéséig elvégezték az ingatlan áramtalanítását, és a szellőztetést is megkezdték. A tűzoltók az épületet átvizsgálták. Személyi sérülés nem történt.

Gyermek szorult egy autóba tegnap a déli órákban, Debrecenben egy nagyáruház parkolójában. A tűzoltók az autó hátsó ablakát betörték, majd átadták a gyermeket a szüleinek. Személyi sérülés nem történt.

Lecsapott a vihar tegnap délután Debrecenre. Számos riasztást kaptak a debreceni hivatásos tűzoltók. Kidőlt fák, lehasadt faágak, és vezetékek adták a legtöbb munkát, a Nagyerdei körúton, a Kenyér utcában, a Rigó utcában, Károlyi Mihály utcában, a Veres Péter utcában, a Ruyter utcában és Bellegelő kertben is.

fa2Fotó: katasztrófavédelem

Villanyvezetékre dőlt egy fa a vihar következtében tegnap délután Debrecenben, a Bessenyei utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók az áramszolgáltató által elvégzett áramtalanítás után a veszélyes fát, ami az út melletti kerítést is megrongálta, motoros láncfűrésszel távolították el. Az eset miatt az utca érintett szakaszán mintegy ötven lakásban volt áramkimaradás.

Kidőlt, majd az ott parkoló négy gépkocsira zuhant tegnap délután egy közel húsz méter magas fa, Debrecenben, egy nagyerdei hotel közelében. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével távolították el a veszélyes fát. Személyi sérülés nem történt, a kár jelentős.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Debrecen és Hosszúpályi között három autó ütközött össze
Hajdú-Bihar - Emellett fakidőlések és egy bajba jutott kutya miatt is riasztani kellett a tűzoltókat. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől. Kutya esett egy három méter mély aknába tegnap hajnalban Debrecenben, a Domokos Márton utcában egy telephelyen. A debreceni hivatásos tűzoltók kézi erővel ...Körösszegapáti.
HAON.HU


hirdetés