Kornélkül, ismét cívis földön

Kornélkül, ismét cívis földön
Decemberben a Kowa meg a Vegával, most pedig a Benzinnel lép színpadra a debreceni gyökerekkel bíró Kornélkül rockzenekar.

A Kornélkül zenekar volt a vendége a Kowalsky meg a Vega budapesti, és debreceni koncertjeinek 2009 decemberében. Debrecenben a Lovardában lépett fel a két zenekar, aminek a Kornélkül alapítója külön örült, mivel Debrecenben született. Kowa és a zenekar gitárosa egyébként már régről ismerik egymást.
„Az egyetemen egy félévi vizsgámnak próbáltam eleget tenni azzal a portrénak az elkészítésével, ami főleg Kowalskyról, a korábbi zenekarából (Black-Out) való kiválásának okairól szólt. Én korábban Black-Out rajongó voltam, és szerettem volna megörökíteni egy riportfilmben Kowának azon gondolatait, amik a zenekarból való kiválásával kapcsolatosak. Ezen kívül szó volt még a Kowalsky meg a Vegáról, és vallási kérdésekről is. Már akkoriban megmutattam neki a Kornélkül dalait, amik nagyon tetszettek neki, és szóba jött egy közös koncert lehetősége, aminek most jött el az ideje!” – mondta Kovács Kornél.
A zenekar nemrégiben töltötte fel a honlapjára az első lemezének teljes anyagát, ami ingyen letölthető: www.kornelkul.hu. Legközelebb a Perényi 1 zenei klubban (Debrecen, Perényi utca 1.) fognak játszani február 27-én, szombaton 20 órakor a Benzin zenekar társaságában. A belépő 600 Ft.

Nézze meg a Kornélkül zenekar frontemberét, Kovács Kornélt az iwiw-en!