Korhut Mihályt az izraeli második is vinné

Korhut Mihály
Korhut Mihály - © Fotó: AFP / Jack Guez
Budapest, Debrecen – Izraeli sajtóértesülések szerint a Beitar Jeruzsálem az exlokista Korhut Mihálynak, a Hapoel Beer-Seva magyar válogatott balhátvédjének a szerződtetésén gondolkozik – írja az nso.hu portál.

Mint ismert, Korhutot szerződés köti a Hapoel Beer-Sevához, ám az izraeli klubnál nem számolnak vele – dacára annak, hogy tavaly ősszel meghosszabbították a szerződését.

Korhut átigazolását hetekkel ezelőtt kész tényként közölte az Anorthoszisz honlapja, a hivatalos bejelentést azonban bizonytalanság követte, és a rutinos védő a hírek szerint gondolkodási időt kért, hiszen más országokból is vannak ajánlatai. A történetből végül „kihúzhattuk” az Anorthosziszt, állítólag a felek nem tudtak megállapodni.

A sport5.co.il most újabb érdeklődőről számolt be – Korhutot a szintén izraeli élvonalban szereplő Beitar Jeruzsálem szerződtetné. A portál tudomása szerint a tárgyalások már zajlanak. A válogatott védő menedzsere, Paunoch Péter elmondta, hogy hivatalos ajánlat egyelőre nem érkezett a Beitartól.

A Beitar Jeruzsálem az alapszakaszban a második helyen végzett az izraeli élvonal 2017–2018-as idényében, a rájátszást pedig a harmadik helyen zárta. A jeruzsálemiek néhány hete, az EL első selejtezőkörében búcsúztak.

HBN


Korhut Mihály
Sajtóhírek szerint elképzelhető, hogy a hivatalos bejelentés ellenére mégsem a ciprusi élvonalbeli Anorthoszisz labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását a korábbi debreceni játékos, Korhut Mihály. A 29 éves balhátvédet a napokban várták Ciprusra, hogy véglegesítse és aláírja szerződését. A kerk...Sporthírek