Kórházi liftbe szorult két ember Debrecenben

Kórházi liftbe szorult két ember Debrecenben
© Illusztráció: Pixabay
Hajdú-Bihar – Vasúti jelzőlámpának ütközött egy személyautó Debrecen közelében, a látóképi vasúti átjáróban, Balmazújvárosnál kiszáradt fa dőlt kerékpárútra. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Száraz avar és összehordott hulladék, valamint két használaton kívüli személygépkocsi lángolt Hajdúsámson-Martinkán, a Darvas utcában hatszáz négyzetméteren egy ház udvarán hétfőn. A debreceni hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a tüzet.

Elakadt a lift a második és a harmadik emelet között a hét első napján a debreceni kórházban. A liftbe két ember szorult be, akiket a megyeszékhely tűzoltói egy műszaki szakember segítségével közösen kiszabadítottak. Senki nem sérült meg, és anyagi kár sem keletkezett.

Szivárogni kezdett egy személygépkocsiból az üzemanyag Debrecenben, az Antal József és az Erzsébet utca kereszteződésében hétfőn délután. A debreceni hivatásos tűzoltók vonultak az esethez, akik a járművet áramtalanították és a veszélyt megszüntették.

Kerékpárútra dőlt egy kiszáradt fa Balmazújváros külterületén tegnap délután. A helyi önkormányzati tűzoltók láncfűrész segítségével eltávolították a fát.

Hajdúnánás külterületén a 3317-es számú úton egy személygépkocsi az árokba hajtott hétfő délután. Az autó vezetője nem tudott a járműből kiszállni, ezért a hajdúnánási hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével kiszabadították a sérültet, akit a mentőszolgálat kórházba szállított.

Két személgépkocsi ütközött össze hétfő délután Hajdúszoboszlón, a Dózsa György és a Bajcsy-Zsilinszky utca kereszteződésében. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók áramtalanították az autókat. Az egyik járműben utazó gyermeket a mentőszolgálat kórházba szállította.

so2Fotó: Matey István

Az úttestre szakadt egy hat méteres gyümölcsfa egyik ága Püspökladányban tegnap késő délután, a Kossuth utcában. A faág forgalmi akadály képezett, ezért a helyi hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével eltávolították az ágat.

Vasúti jelzőlámpának ütközött Debrecen közelében, a Látóképi vasúti átjáróban egy személyautó hétfő kora este. Személyi sérülés nem történt. A jármű feszültségmentesítését a debreceni hivatásos tűzoltók, a jelzőlámpa helyreállítását a vasút szakemberei végezték el.

so1Fotó: Matey István

HBN


Fotó: Matey István
Hajdú-Bihar - Fénysorompót döntött egy autós hétfő délután a látóképi vasúti átjáróban, információink szerint az eset során nem sérült meg senki. Fotó: Matey István

Karambol Hajdúszoboszlón
Hajdúszoboszló - Két autó karambolozott a Nádudvari út és a Dózsa György utca kereszteződésében hétfő délután, miután egy suzukis nem adta meg az elsőbbséget egy Skodának. Az ütközés után mindkét jármű egy lakóháznak csapódott. A balesetben egy gyerek sérült könnyebben. Fotó: Matey István...