Körbelopkodta Debrecent egy fiatal kerékpártolvaj

Akt.:
Körbelopkodta Debrecent egy fiatal kerékpártolvaj
© Illusztráció: Pixabay
Debrecen – Kerékpárokat lopott el egy fiatalkorú fiú Debrecenben, a bűncselekmények tisztázása érdekében sértettek jelentkezését várja a rendőrség.

A Debreceni Rendőrkapitányság lopás vétség és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a fiú ellen.

Az eddigi adatok szerint a fiatalkorú gyanúsított 2017 januárja és júniusa között Debrecenben több helyszínről tulajdonított el kerékpárokat.

Beismerő vallomása alapján:

  • 2017 márciusában a Dobozi utca 2/C szám alatt található orvosi rendelő udvaráról egy lelakatolt sárga színű Camping kerékpárt,
  • 2017 januárja és 2017 júniusa között a Malompark bevásárlóközpont mögött egy közlekedési jelzőtáblához kilakatolt “Bike” feliratú női vázas kerékpárt
  • 2017 márciusában a Pallagi úton, a gyógyszergyár főbejárata melletti kereszteződésében, egy villanyoszlophoz kilakatolt fehér színű Cruser kerékpárt
  • 2017. januárja és 2017. júniusa között a Kassai út 20. szám alatt található Campus területéről, az Állam- és Jogtudományi Kar bejáratánál lévő kerékpártárolóból egy zöld-fekete és egy piros-szürke színű Csepel kerékpárt lopott el.

A bűncselekmények körülményeinek tisztázása érdekében a rendőrség kéri a fenti időszakokban és helyszínekről eltulajdonított kerékpárok tulajdonosait, hogy jelentkezzenek személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

– police.hu –
hirdetés