Helyi közélet

2016.10.08. 16:55

Gyűrűk

<em>Sokféle gyűrűt ismerünk. A legszebb talán mind közül a karikagyűrű – természetesen csak azok szemében, akiknek jól sikerült a házasságuk. Akiknek nem, azoknak még mindig ott van esetleg a karikát megelőző eljegyzési gyűrű, ha vissza nem adták, s a különféle arany, ezüst, vagy bizsu ékszerek.</em> Kenyeres Ilona írása.

Sokféle gyűrűt ismerünk. A legszebb talán mind közül a karikagyűrű – természetesen csak azok szemében, akiknek jól sikerült a házasságuk. Akiknek nem, azoknak még mindig ott van esetleg a karikát megelőző eljegyzési gyűrű, ha vissza nem adták, s a különféle arany, ezüst, vagy bizsu ékszerek. Kenyeres Ilona írása.

Választék van bőven: sima, cirádás, vékony, vastag, gyémánt-, vagy csupán rubinköves. Aztán ismerünk évgyűrűket is, melyek a fák életkorát jelzik, nemrégiben pedig egy igen érdekes gyűrűvel gazdagodott az orvostudomány, pontosabban a fogyni vágyók népes tábora: ez pedig nem más, mint a gyomorgyűrű. Nézem a televízióban az egyik, számomra ismeretlen, folyton vigyorgó énekes fiatalembert, akit még nem láttam egyetlenegy tehetségkutató műsorban sem, ám később megtudtam róla a legfontosabb információt: ő a Kossuth-díjas Bangó Margit unokájának a férje. Hát, azért ez már valami, akkor csak be kell neki futnia – valahová, valahol. Na, de félre a tréfával, azt is olvastam erről a nemrégiben még igen kerek úriemberről, hogy nem ám csak úgy, a mindenféle divatos, önsanyargató diétákkal sikerült megszabadulnia jó sok kilótól, hanem bizony valami gyomorgyűrűt ültettek be neki, ami ugye megakadályozza, hogy – hát mit szépítsük – telezabálhassa magát. Komoly dolgok ezek, és főleg komoly információk. Mert ugye, ha valaki nem igazán tud érvényesülni azzal, amit csinál, akkor minden alkalmat megragad, hogy egyéb – és igazán sokakat érdeklő – dolgokat tudjunk meg róla, amik érdekessé tehetik őt a nézők, és az olvasók szemében. A másik, ismert gyomorgyűrűs művészünk azonban már letett valamit az asztalra. Ő a legelső Megasztár győztese, nevezetesen Tóth Vera. Ő telten is tehetséges volt, vékonyabban azonban sokkal szebb is lett. Szorítok neki, hogy meg tudja tartani jelenlegi alakját, hiszen egy művész számára a jó hangadottságon túl fontos a színpadképes megjelenés is. Én úgy vélem, egészséges és mértékletes táplálkozással azért elkerülhető lenne az effajta „meggyűrűzés”…

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában