Könyvelés

Könyvelés
A könyvelés a múltban történt gazdasági események rögzítése. A vállalkozásk bizonylatait, számláit olyan rendszer szerint rögzíti a könyvelő, amelyből elkészíthetőek a cég nek azon bevallásai, amelyeket a hatóságok felé be kell nyújtani.

Ezekből a bizonylatokból derül ki, hogy a vállalat megbízójának mennyi fizetnivalója van, mennyi adót igényelhet vissza. Nagyon nehéz nyomonkövetni az adózási szabályokat, az aktuális adó és járulékfajtákat, betartani a különböző határidőket, Cégvezetőként nehéz ezeket mind figyelni, ezért mindenképpen szükséges, hogy egy könyveléssel foglalkozó céget bízzunk meg pénzügyeink kezelésével.

Az MS City Audit Kft. minden részletre kiterjedően intézi a vállalkozások pénzügyeit a komplex és átfogó szolgáltatásaikkal. Ha őket bízzuk meg cégünk pénzügyeinek intézésével, akkor nyugodtan hátradőlhetünk, mert ők minden pénzügyi kérdésben segítségünkre lesznek. Az MS City minden ügyfelének biztosít 2 könyvelőt, így minden felmerülő kérdésünkre azonnal választ kaphatunk.

Ha még nincsen vállalkozása, csak az alapításon gondolkozik, akkor is tud segíteni az MsCity cégalapítási tanácsokkal, a cég legideálisabb tevékenységi kör kiválasztásával, a legkedvezőbb vállalkozási formával, és hozzásegítenek a cég könyvelési rendszerének kialakításához. Meglévő cégek esetében a könyvelési rendszer optimalizálásában tudnak segítséget nyújtani a munkatársak.

Az MS Citynél mindig a legmegfelelőbb megoldást választják ki a cége számára, mind adó, pénzügyi, és számviteli szempontból. Segítenek akár személyesen, online, telephelyükön, vagy távmunkában, akár csak részfeladatok ellátásával is. Pontosan betartják a határidőket, sőt, jóval a határidők előtt elrendezik a kívánt pénzügyeket.

Nem csak itthon, de külföldön is van kapcsolati rendszerük, így ezekkel a nemzetközi kapcsolatokkal rendelkezve tudják segíteni a vállalatokat egy esetleges külföldi terjeszkedés során.

Milyen könyvelési szolgáltatások vannak az MsCitynél?

  • Elkészítik az adóbevallásokat, az éves beszámolókat
  • Kezelik a számlákat, bizonylatokat, a pénztárat
  • A havi és éves zárásokat elkészítik
  • Könyvvizsgálatra való felkészítést biztosítanak
  • Havi management jelentéseket elkészítik
  • Az online péntárgéppel kapcsolatos ügyeket intéznek
  • Online számlázásokat alkalmaznak

Könyvelés online

Elengedhetetlen, hogy valaki a mai világban ne legyen online elérhető. Éppen ezért az MS City online is könyvel, így szerezve piaci előnyőket. Nekünk elég csak az internetes felületre feltöltenünk a pénzügyi adatokat, a szükséges anyagokat, online szerverük segítségével. Ez mindamellett, hogy gyors, környezetbarát is.

Legyünk bárhol is a nagyvilágban, könnyen ránézhetünk pénzügyeinkre, 0-24 órában, a hét minden napján, rengeteg időt megtakarítva így.

Ha esetleg már van könyvelőnk, de váltani szeretnénk, akkor az MS City ebben is segítságet tud nyújtani.

– PR cikk –

Címkék: ,