Konyhai tűzhöz is riasztották a lánglovagokat Debrecenben

Akt.:
Konyhai tűzhöz is riasztották a lánglovagokat Debrecenben
© Illusztráció: Pixabay
Hajdú-Bihar – Több esetben volt szükség a katasztrófavédelem és a rendőrség munkatársainak a segítségére hétfőn. Ügyeleti híreink.

Leégett az ebéd tegnap délben egy debreceni Derék utcai társasház ötödik emeleti lakásában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói nagy erőkkel vonultak a helyszínre. A tüzet az egységek kiérkezésére az ott tartózkodó lakó eloltotta. A tűzoltók a lakást és a lépcsőház füsttel telítődött részét átszellőztették. Az eset során nem sérült meg senki.

Egy lakásba kellett bejutniuk szintén a debreceni hivatásos tűzoltóknak tegnap délután. Debrecenben, a Selyem utcában egy idős nő lakásában megsérült és a mentőszolgálatot nem tudta beengedni. A tűzoltók ajtófeszítő eszköz segítségével a lakás ajtaját kinyitották, a sérültet a mentőszolgálat kórházba szállította.

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 3 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 1 súlyos és 2 könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 5 személyt fogott el, akik közül 3 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 2 főt pedig a velük szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 20 személyt állítottak elő, köztük 10 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 8 esetben történt.