Bulvár, celeb

2008.09.23. 12:28

Győzike mikrofonját fakanálra cserélte

<p>A salgótarjáni showman megmutatta főzőtudományát a nagyközönségnek.</p>

 A nagydumás showman nem is a főzés miatt izgult a legjobban, hanem azért, hogy a nagyra becsült Koltai Róbertet a házában köszöntheti.

- Az első este nagyon érdekesen kezdődött, mert ugye akkor még nem volt összemelegedve a kis csapat. Győzi egy vőfély szerepét játszotta, teljesen el volt attól ájulva, hogy a Koltai művész úr az egyszerű cigánygyereket megtisztelte, eljött hozzá vendégségbe, és ott vacsorázott nála az ő főztjéből -mesélte Péter Szabó Szilvia. - A művész úr mondta neki, hogy "Győzi mi lenne ha tegeződnék, azért együtt leszünk egy hetet." Ettől ő nagyon belelkesedett és onnantól kezdve nagyon nagy haverok lettek az egy hét leforgása alatt.

Győzi mindent megtett annak érdekében, hogy mindenki jól érezze magát, annyira sürgött-forgott, hogy az apró dolgokra több időt fordított, mint az ételek hőmérsékletére. Itt kezdődött a vitájuk Valkó Esztivel.

- Győzi nagyon jó házigazda, addig a pillanatig, ameddig nem mondod neki, hogy hideg az étel, mert akkor kiborul. De alapvetően nagyon kedves volt, érezhetően nagyon várt minket és azt, hogy dicsérgessük - árulta el Eszter.

Az est folyamán Esztinek nem csak az ételek hőmérsékletével, hanem a hétvégi ház körül ólálkodó legyekkel is meggyűlt a baja. Ez a roma fiúnak egyáltalán nem tetszett, és meg is haragudott a műsorvezetőre.

- Szerintem a mi hetünk nézettségi rekordokat fog dönteni, mert mindennap más volt, mindennap volt valami nagyon vicces, valami nagyon meghökkentő, és annyira színes és sokrétű volt, más oldalunkról ismerhet meg minket a néző. Bízunk benne, tetszeni fog a nézőknek, mert mi nagyon kitettünk magunkért!
- RTL Sajtóklub -

· Eva Mendes már mindenhol szexelt Betiltották Eva Mendes meztelen fetrengését 2008.08.05. Eva Mendes szétdobta lábait a Vogue-ban 2008.05.09.
· Ágica és Győzike a szexszínházban 
· Evelyn: "Élvezem, hogy szép vagyok"
· A legcikibb videóklipek egy helyen
· Rubint Réka levetkőzött
· Ön felismeri a celeb-gyerekeket? Kinek a gyereke? 2008.09.16.
· Iringó örül Stohlnak
· Keleti Andreát saját férje túrta ki
· Élő adásban vetkőzött Pamela

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!