megmarad a veretlenség?

2019.08.24. 14:30

Ismét újoncot fogad a DEAC

A Debreceni Egyetem labdarúgói ezen a héten is hazai környezetben lépnek pályára. Kondás Elemér alakulata a Hatvant igyekszik két vállra fektetni. Patócs Richárd eseménydús mérkőzésre készül.

Fotó: deac.hu

A három meccsen hét pontot szerző debreceni futballisták vasárnap 17 órától a Hatvant fogadják. Az újonc hatvaniak rajtja sem sikerült rosszul, hiszen nekik hat egységük van. Érdekesség, hogy a DEAC az előző fordulóban a szintén feljutó Ózd egyletét verte 4-0-ra, hasonló eredményt biztosan zokszó nélkül aláírnának Kondás Elemér játékosai – olvasható a klub hivatalos honlapján.

„A Hatvan kétszer is viszonylag nagyarányú győzelmet könyvelhetett el, ami mutatja, hogy a hétvégén sem lesz könnyű dolgunk, az ellenfelünk nem adja ingyen a három pontot. Úgy gondolom, sok gólt hoz majd a mérkőzés, vagyis a szurkolóinknak érdemes lesz újra kilátogatniuk a DEAC pályájára. A rajtunk jól sikerült, szerintem az előző fordulókban olyan teljesítményt nyújtottunk, amit a vezetőség elvár tőlünk. Ezt a szintet szeretnénk tartani, és meg akarjuk őrizni a veretlenségünket az elkövetkezendő hetekben” – nyilatkozta Patócs Richárd, aki hozzátette, hazai pályán csak a győzelem lehet a céljuk.

A megye I-ben az eddig hibátlan DEAC II. a Berettyóújfaluval méri össze az erejét szombaton 17 órától a Dóczy József utcai stadionban, míg másnap a DASE a Nyíradonyhoz látogat. Utóbbi találkozó szintén 17 órakor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában