Kondás: “Kemény mérkőzés volt”

Akt.:
A két mester
A két mester - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen – A DVSC-TEVA vs. Puskás Akadémia (4-2) NB I-es mérkőzés után a két edző, Kondás Elemér és Robert Jarni értékelte a látottakat.

Kondás Elemér: Kemény mérkőzés volt, olyan csapat látogatott hozzánk, amelynek minden pontra szüksége volt. Helyzetünk volt, mégis gólt rúgtak a vendégek, de meg tudtuk fordítani a mérkőzést. Három szép gólt lőttünk, aztán jött egy vendég találat. A második félidőben is szereztünk egy gyönyörű gólt. Jó iramú meccs volt, értékes győzelmet arattunk.Robert Jarni: Nehéz mérkőzés volt. Jól kezdtük a meccset, meg is szereztük a vezetést. Nyílt találkozó volt, adódtak helyzetek és gólok itt is és ott is, 3-2-nél többet birtokoltuk a labdát. Szakály gólja fantasztikus volt.
Labdarúgó NB I – Legyőzte a Debrecen a Puskás Akadémiát
Debrecen – A Debrecen hazai pályán hatgólos mérkőzésen győzte le a Puskás Akadémiát szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga 23. fordulójában.


HAON-ÉLŐ – DVSC-TEVA vs. Puskás Akadémia 4-2 (3-2)
Debrecen – A labdarúgó OTP Bank Liga huszonharmadik fordulójában a DVSC-TEVA a Puskás Akadémia csapatát fogadta szombaton 18 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk portálunkon.
Sporthírek


hirdetés