Kondás: inkább küzdöttünk, mint játszottunk

Akt.:
Kondás Elemér
Kondás Elemér - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen – A DVSC-TEVA vs. Paks (1-1) NB I-es mérkőzés után a két edző, Kondás Elemér és Csertői Aurél értékelte a látottakat.

Csertői Aurél: – Nem vagyunk elégedettek az eredménnyel. Az első félidőben voltak helyzeteink, azokat nem tudtuk értékesíteni. A második félidőben nagy nyomás alatt tartott bennünket a Loki, mégis mi rúgtunk gólt. Az eredmény reális. Jó brusztos, kemény, hajtós mérkőzés volt. Nem volt rossz a játék.

Kondás Elemér: – Az első félidőben nehezen indultunk be, utána kialakult a játék, voltak helyzeteink, inkább küzdöttünk, mint játszottunk. Voltak kapufáink, tizenegyesünk is. Nem vagyok elégedett a játékkal. Rengeteg hiba volt benne, nem támadtuk meg az ellenfél emberét időben. Érzékenyen érint minket a kihagyott tizenegyes. Pontatlanul játszottuk, a mérkőzés elejét megúsztuk.


Labdarúgó NB I – Hazai döntetlennel kezdett a Debrecen

Budapest – A Debrecen hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a Pakssal a labdarúgó OTP Bank Liga nyitófordulójának vasárnapi játéknapján.


ÉLŐ – DVSC-TEVA vs. Paks 1-1 (1-0)

A labdarúgó OTP Bank Liga első fordulójában a DVSC-TEVA a Paks csapatát fogadta vasárnap 18.00-tól a Nagyerdei Stadionban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk portálunkon.