Kondás: ha pontosabb a Loki, hamarabb eldőlhetett volna

Kondás Elemér
Kondás Elemér - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen, Paks – A Paks vs. DVSC-TEVA (0-1) NB I-es mérkőzés után a két edző, Csertői Aurél és Kondás Elemér értékelte a látottakat.

Kondás Elemér: – Fegyelmezett, taktikus játékkel sikerült legyőzni a hazai csapatot. Több százszázalékos helyzetünk is volt. Sokat dolgoztunk, a megszerzett labdákat megtartottuk. A végén izgulnunk kellett, a gólvonalról Bódinak kellett kifejelni egy labdát. Célunk volt, hogy ne engedjük játszani a Paksot, ezzel a tervvel érkeztünk, ezt teljesítettük. Ha pontosabbak vagyunk a befejezéseknél, hamarabb eldönthettük volna a mérkőzést.

Csertői Aurél: – Nem kezdtük rosszul a mérkőzést, megbontottuk az ellenfél csapatát a szélen kétszer-háromszor. Az öngól megfogott bennünket. Az ellenfélnek veszélyes kontrái voltak, A második félidőben eldönthették volna meccset, a végén szerencsével ikszre kihozhattuk volna.


Labdarúgó NB I – Pakson megszakadt a Debrecen rossz idegenbeli sorozata
Paks – A Debrecen egygólos győzelmet aratott Pakson, a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójának szombat esti mérkőzésén, ezzel egyrészt feljött a harmadik helyre a tabellán, másrészt megszakította szeptember óta tartó idegenbeli nyeretlenségi sorozatát.


HAON-ÉLŐ – Paks vs. DVSC-TEVA 0-1 (0-1)
Debrecen – A labdarúgó OTP Bank Liga huszonhetedik fordulójában a DVSC-TEVA a Paks csapatához látogatott szombaton 20.45-től. Az összecsapásról élőben tudósítottunk portálunkon.