Kondás Elemér: nyerhettünk volna

Akt.:
Kondás Elemér
Kondás Elemér - © Fotó: Derencsényi István
Budapest, Debrecen – Az Újpest vs. DVSC-TEVA (1-1) NB I-es mérkőzés után a két edző, Zoran Campara és Kondás Elemér értékelte a látottakat.

Kondás Elemér: Harcos, fordulatos, nagyon jó mérkőzést vívott a két csapat. Egy jó formában lévő Újpesthez jöttünk, kemény mérkőzésre számítottunk, és ezt kaptuk. Az első félidőben helyzeteinket kihasználva eldönthettük volna a meccset. Az egy ponttal nem vagyok elégedett, megvoltak a lehetőségeink, megnyerhettük volna az összecsapást.Zoran Campara: Az első félidőben álmosan kezdtük a meccset, sokat hibáztunk, az adódó lehetőségeket viszont nem használtuk ki. A második játékrészben pörgősebbek, kezdeményezőbbek voltunk. Gólt szereztünk és a mérkőzést is megnyerhettük volna. Megérdemeltük volna a győzelmet.Labdarúgó NB I – Hajrágóllal mentett pontot az Újpest
Budapest – A 86. percben lőtt 11-es góllal 1-1-es döntetlent játszott az Újpest a vendég Debrecennel a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójában, így a fővárosi csapat változatlanul egy pont előnnyel áll riválisa előtt a tabella második helyén.


HAON-ÉLŐ – Újpest vs. DVSC-TEVA
Debrecen – A labdarúgó OTP Bank Liga huszonkettedik fordulójában a DVSC-TEVA az Újpest csapatához látogat szombaton 15.30-tól. Az összecsapásról élőben tudósítunk portálunkon, szurkoljon velünk ön is!

hirdetés