Kondás: “A kapu előtt még határozottabbaknak kell lennünk”

Kondás Elemér
Kondás Elemér - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen – A DVSC-TEVA vs. Szeged 2011 (3-0) Magyar Kupa-mérkőzés után a két edző, Kondás Elemér és Klausz László értékelte a látottakat.

Kondás Elemér: A cél a továbbjutás volt, mi irányítottuk a játékot és ezt sikerült elérnünk. Megvoltak a helyzeteink, többször mögéjük kerültünk, de olykor nem találtunk bent embereket. A kapu előtt még határozottabbaknak kell lennünk. Ma Lázár és Coulibaly is lehetőséget kapott, remélem, minél hamarabb visszanyerik mindketten a formájukat!

Klausz László: Hazai pályán sikerült jól védekeznünk, ezért döntetlent értünk el, itt most beigazolódott a papírforma. Jó a játékosállománya a DVSC-nek, próbáltunk lehetőségeket kialakítani és ez sikerült is, de sajnos kimaradtak. Ha betalálunk, még bármi lehetett volna, de a Loki természetesen jobb csapat, gratulálunk a hazaiaknak a továbbjutáshoz!


HAON-ÉLŐ – Magyar Kupa: DVSC-TEVA vs. Szeged 3-0 (2-0)
A labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján a DVSC-TEVA a Szeged csapatát fogadja szerdán 13:00-tól. Az első mérkőzés gól nélküli döntetlent hozott. Az összecsapásról élőben tudósítottunk portálunkon.