Koncz Gábor elriasztotta lányai udvarlóit

Koncz Gábor elriasztotta lányai udvarlóit
A színész mára leszokott arról, hogy megijessze a szerencsétlen fiatalembereket.

Koncz Gábor az udvarlók mumusa. A színész két lányát, Teklát és Reginát mindig is körberajongták a fiúk, aminek apjuk egyáltalán nem örült, hiszen féltette őket.
Gábor korábban annyira kíváncsi volt, hogy éppen ki udvarol nagyobbik lányának, hogy gyakran leskelődött az iskolánál és kifigyelte melyik fiú viszi Tekla táskáját.

– Nem akartam én semmi rosszat, esküszöm! Csak úgy előjöttem, ezek meglátták és eldobták a táskát… Szegény gyerekek, úgy kellett összeszedni. Akkor azt mondta, hogy apa, ne is haragudj, de ciki vagy!

Aztán teltek-múltak az évek és a lányok felcseperedtek. Reginából sikeres modell lett, Tekla pedig az üzleti életben találta meg a számítását.

Tekla nemzetközi vízisí bírói képesítésével boldoggá tette édesapját, aki maga is a sport megszállottja. A színész cseppet sem bánja, hogy nagyobbik lánya a kereskedelem területén ért el szakmai sikereket. Most már az udvarlók is fellélegezhetnek, mert Koncz Gábor igéretet tett lányának, hogy a kíváncsiságtól hajtva soha többé nem ugrik elő váratlanul egy bokorból.

Nézze meg Regina szexi fotóit  >>>
Fotók: CKM

Forrás: www.rtlklub.hu