Járvány

2020.04.26. 16:51

A Mission: Impossible újabb részeit is csak később láthatjuk

A forgatás helyszínét is megváltoztatták.

Actor and Producer Tom Cruise arrives for a screening of "Mission Impossible - Fallout" at the Smithsonian National Air and Space Museum on July 22, in Washington, DC. (Photo by Alex Edelman / AFP)

Forrás: Alex Edelman / AFP

Fotó: AFP

Elhalasztotta a Mission: Impossible újabb részeinek bemutatóját a Paramount filmstúdió a koronavírus-járvány miatt.

„A Mission: Impossible 7. 2021. november 19-én kerül a mozikba 2021. július 23. helyett, a nyolcadik rész pedig 2022. november 4-én 2022. augusztus 4. helyett” – idézte a Deadline Hollywood a filmstúdió közleményét.

A Paramount éppen két hónapja jelentette be, hogy leállították a Tom Cruise főszereplésével készülő film forgatását, mivel a történet szerint Velencében játszódik számos jelentet. Olaszország északi részén akkor már egyre nagyobb mértékben nőtt a koronavírus-fertőzések száma, és a helyi hatóságok számos nyilvános rendezvényt lefújtak a térségben a járvány terjedésének megakadályozására.

A Paramount már akkor közölte, hogy a Mission: Impossible 7. stábjának és szereplőinek biztonsága érdekében megváltoztatták a forgatási tervet, amelynek első állomása lett volna Olaszország.

A film főhősét, Ethan Huntot ismét Tom Cruise alakítja, a filmeket, akárcsak az előző epizódokat, Christopher McQuarrie rendezi.

A Mission: Impossible-sorozat a legnagyobb hollywoodi kasszasikerek közé tartozik, a 2018-ban bemutatott Mission: Impossible – Utóhatás című rész globális bevétele meghaladta a 791 millió dollárt (245 milliárd forintot).

A Paramount két másik filmjének, a Chris Pratt főszereplésével készült The Tomorrow War című sci-fi-jének idén karácsonyi bemutatóját 2021 júliusára tolta. A Mancs őrjárat című animációs filmje is csak jövő év augusztusában kerül a mozikba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!