Koncert az AIDS ellen a Debreceni Egyetemen

Koncert az AIDS ellen
Koncert az AIDS ellen
Az AIDS világnapja alkalmából a Debreceni Egyetem orvosai és orvostanhallghatói jótékonysági koncertet szerveztek a DE Zeneművészeti Kar Liszt Ferenc termében.

A MOE (Magyar Orvostanhallgatók Egyesülete) felhívó célzattal rendezte meg a koncert estet, melyen a fellépők célja a figyelemfelkeltés volt. Az egyetem művészvilágának jeles képviselői majd másfél órán keresztül muzsikáltak. Hallható volt W.A. Mozart az Éj királyőjének áriája, F. Schubert Gesz-dúr Impromtu-je, a BeatlesWhile my guitar gently weeps című száma és még sok más neves előadó darabja szólt az este folyamán.
Nem csupán a koncerttel próbálták figyelmeztetni az embereket az AIDS súlyosságára, hanem megfontolandó információkkal látták el az érdeklődőket, akik anonim szűrésen vehettek részt.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés