Kompresszortűz és sörfürdő is borzolta a kedélyeket hétfőn

Sör borult a 4-es főútra
Sör borult a 4-es főútra - © Fotó: Kovács Péter
Hajdú-Bihar – Kétszer a mentőknek is segítettek a hajdú-bihari tűzoltók. Katasztrófavédelmi hírek.

Teherautó rakományának egy része borult az úttestre tegnap a reggeli órákban a 4. számú főút Hajdúszováti körforgalmánál. A teherautó üveges sört szállított. A helyszínre érkező hajdúszoboszlói tűzoltók a teherautón maradt és megdőlt rakományt a helyére állították, majd megkezdték az úton szétterült rakomány összeszedését. A közútkezelő munkatársai is a helyszínen voltak. A beavatkozás félpályás útzár mellett zajlott. Személyi sérülés nem történt.

Ajtónyitáshoz riasztották tegnap a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltókat a délelőtti órákban Hajdúböszörményben a Désány utcában. A helyszínre érkező egység az ajtót befeszítette, majd a lakásban élő idős embert a mentőszolgálat munkatársainak átadta.

Leégett egy kompresszor elektromos motorja tegnap kora délután Debrecenben, a Péterfia utca egyik társasházában. A helyszínre érkező debreceni tűzoltók a kompresszort kivitték az épületből, a lángokat egy vízsugárral eloltották, majd a pincét átszellőztették. A tűz nem terjedt tovább. Egy embert a mentőszolgálat kórházba szállított.

pf

Fotó: Matey István

Nem adott életjelet magáról egy idős ember tegnap késő délután Debrecenben az Angyalföld téren. Debreceni tűzoltók helyszínre vonult egysége gépezetes tolólétrán keresztül, az ablakon át behatolt a lakásba. Az ingatlanban talált idős embert a mentőszolgálatnak átadták.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés