Komor Norbi bronzérmet szerzett

Komor Norbi bronzérmet szerzett
© Fotó: dvscboxing.hu
Nagykanizsa – Pénteken este a Nagykanizsán zajló ifjúsági országos bajnokság 91 kilós elődöntőjében Komor Norbert kemény ellenféllel, a Vasas tehetségével, Kóczé Artúrral találkozott.

A szoros összecsapáson végül 2-1-re a fővárosi bokszolót látták jobbnak a bírák, így Kóczé visszavágott az ifjabbik Komornak az idei vereségért, amikor a Bornemissza Emlékverseny elődöntőjében a hadházi bunyós nyert. Norbi nyilatkozott nekünk a meccsről.

91 kg (elődöntő): Komor Norbert (DVSC) – Kóczé Artúr (Vasas) 1-2

Komor Norbert: Kemény, szoros meccs volt, de kikaptam. Valahogy nem voltam most annyira csúcsformában, ezt éreztem. A mérkőzés vége felé már feljöttem, de nem mondanám így sem, hogy megvolt a meccs. Igazából összeszedettebben bunyózott az ellenfelem most, mint akkor, amikor megvertem idén. Az első menetben ráadásul megfogott testen és egy régebbi bordasérülésem is kiújult, ez pedig nagyban befolyásolta a további részét a mérkőzésnek. Ezáltal nem tudtam akkora tempót sem diktálni, mint szerettem volna.

Ezzel Komor Norbert bronzérmes lett a 2015-ös ifjúsági magyar bajnokságon, egyetlen DVSC-s indulóként. Hajdúhadházon Salánki László edzi, pár hónapja azonban Budapesten, a Madárfészek Akadémián készül a fiatal bunyós. A szakemberek szerint Norbi ügyesen bokszolt, de még sok munkára van szüksége, és összeszedettebbnek kell lennie a jövőben.

– dvscboxing.hu –
hirdetés