Lépésenként a jó ügy érdekében

Akt.:
Lépésenként a jó ügy érdekében
© Fotó: Magánarchívum
Debrecen – A debreceni gyalogos, Komáromi Árpád a rászoruló gyerekeknek gyűjt december 8-ig.

Idén is útnak indult a debreceni Komáromi Árpád, hogy gyalog tegye meg a 222 km-es távot Budapestig, és az út végén megérkezett az Ocho Macho zenekar lemezbemutató koncertjére. Az Akvárium Klubban megtartott bulira a fellépés előtt nyolc nappal indult el a DESOK Sportcsarnok előtti Buzánszky Jenő-szobortól.

Árpi útja ezúttal jótékonysági célt is szolgált, a bevételt a Debreceni Reménysugár Gyermekotthon kis lakói kapják meg, ugyanis egészen december 8-ig a kilométereket meg lehet „vásárolni”, ennek bevételét, illetve a további felajánlott adományokat eljuttatják hozzájuk. A további infókat az Ocho Camino Facebook-oldalán találhatják meg az érdeklődők.

A Tico becenévre hallgató férfi lapunknak elmondta, hogy ahogyan a korábbi években, most is feledhetetlen élményekkel gazdagodott a gyalogtúrája során. Igaz, a második napon durván feltörte a cipő az egyik lábát, ezért fogcsikorgatva tette meg a hosszú utat, de mit sem számított ez, mert a nap végén mindig várták a barátai az adott szálláshelyén.

Sokat nevettek

Jártában-keltében útba ejtette a jászberényi Fogyatékkal Élők Klubját, ahol többek között a közlekedésről beszélgetett klubtagokkal, emelkedett hangulatban.

oc2

Fotó: Magánarchívum

Ahogyan Tico Facebook-bejegyzésében írja:

Mennyit kacagtam! Óriási volt, ahogy viccelődtek és ugratták egymást, miközben meséltek magukról és beszélgettünk például a közlekedési eszközökről ( – Na mondj egy közlekedési eszközt! – Apukám autója)… és ahogy nevettek a másikon meg magukon! Tele volt valami kedves, derüs szeretettel.”

Komáromi Árpi útja végén megérkezett az Ocho-koncertre, ahol a zenekar tagjai, akik jó barátai Ticónak, felhívták egy dal közben a színpadra, és ott pogózott az énekes, Kirchknopf Gergő oldalán.

A gyalogos már most szervezi a jövő évi utat, akkor a tervek szerint átsétál az országon, Debrecentől Gencsapátiig, az ottani pünkösdi Ocho Macho-koncertig masírozik el.

HBN-TN


Komáromi Árpád
Debrecen - A debreceni fiatalember gyalog indul el egy pesti koncertre, jótékony céllal. A korábbi évekhez hasonlóan idén is útnak indul egy debreceni fiatalember, Komáromi Árpád, hogy gyalog tegye meg a 222 km-es távot Budapestig, és az útja végén megérkezzen az Ocho Macho zenekar koncertjére. A...