Vihar és avartűz okozott riadalmat csütörtökön

Vihar és avartűz okozott riadalmat csütörtökön
© Illusztráció: Pixabay
Hajdú-Bihar – Több helyen nagy méretű ágak hasadtak le, a tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be.

Lehasadt egy nagy méretű fa ága tegnap délelőtt Komádiban, a Kossuth Lajos utca végében, ezért riasztották a helyi önkormányzati tűzoltókat. A faág egy rázuhant sírra, a tűzoltók dugólétra segítségével motoros láncfűrésszel távolították el onnan.

Csütörtök délután Nyírmihálydiban, a Temető utcában tíz négyzetméteres területen lángolt az avartűz, amelyhez a nyíradonyi hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egység egy vízsugárral oltotta el a tüzet, amely során anyagi kár nem keletkezett.

Lesodródott egy személyautó a Berettyóújfalu és Bakonszeg közötti útról tegnap délután. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, a mentőszolgálat pedig az autó vezetőjét kórházba szállította.

Egy hatvan négyzetméteres épület tetőcseréje közben vihar támadt Püspökladányban, a Kodály Zoltán utcában tegnap délután. Az épület részben beázott, ezért a püspökladányi hivatásos tűzoltók áramtalanították azt, majd a tetőt lefedték fóliával. Az eset során jelentős anyagi kár keletkezett.

Késő este Debrecenben, a Trombitás utcában letört egy nyolc méteres faág, és egy épület, valamint egy autó mellé esett. A debreceni hivatásos tűzoltók a faágat motoros láncfűrésszel feldarabolták.

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint az elmúlt 24 órában az egyenruhások 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek. A szolgálatot ellátó állomány 6 személyt fogott el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A rendőrök 12 személyt állítottak elő, köztük 2 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 7 esetben történt.Komádi.
HAON.HU


hirdetés