Tűzben senki, balesetben többen megsérültek

Elfogták a körözött B. Richárdot Debrecenben
Elfogták a körözött B. Richárdot Debrecenben - © Fotó: police.hu
Hajdú-Bihar – Rablásért körözött férfit is elfogtak a rendőrök pénteken.

Két személygépkocsi égett teljes terjedelmében csütörtökről péntekre virradó éjjel Biharkeresztesen az Osváth Pál utcában. A tűz átterjedt a közelben levő farakásra is. A berettyóújfalui és a szeghalmi hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat, majd átvizsgálták a közeli épületeket is. Az anyagi kár jelentős.

Kivágott fák törzsei égtek pénteken délután a közút és a vasút közötti területen, Debrecenben a Keresszegi utcában. A tűzoltók el oltották a lángokat. A keletkezett füst nem veszélyeztette a vasúti forgalmat.

Lakóépületre dőlt egy öt méter magas barackfa tegnap kora este Komádiban a Köztársaság utcában. A helyi önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrésszel eltávolították azt, személyi sérülés nem történt.

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 3 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 1 súlyos és 2 könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 15 személyt fogott el, akik közül 9 főt tetten értek, 3 főt pedig körözés alapján. A rendőrök 16 személyt állítottak elő, köztük 5 főt bűncselekmény gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 9 esetben történt.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Cívis Közterületi Támogató Alosztályának munkatársai pénteken Debrecenben elfogtak egy szökésben lévő körözött férfit. B. Richard 20 éves helyi lakos nem kezdte meg a rablás miatt jogerősen kiszabott négy év hat hónap szabadságvesztés letöltését. A rendőrök a férfira egy cívisvárosi társasház közelében találtak rá. A férfit elfogták, majd előállítását követően börtönbe vitték.

HBN


Debrecen - Az egyenruhások az ügyben a lakosság segítségét kérik. A Debreceni Rendőrkapitányság eljárást folytat jármű önkényes elvétel bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – írja a police.hu. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a képen látható járműszerelvényt – MTZ 82 – ...

Budapest - A közlekedési fegyelem megbomlása miatt szigorítja a sebességellenőrzéseket a rendőrség, például nem fogják közzétenni a mérések tervezett helyszínét - jelentette be az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) közlekedésrendészeti főosztályvezetője pénteken Budapesten. Óberling József a sa...Komádi.
HAON.HU


hirdetés